guldgruvan@toreboda.se
instagram - guldgruvantoreboda
facebook - guldgruvan

tel: 0506-18188

Du hittar oss i Gjutaren, Järnvägsgatan 6.

tisdag 18 juni 2013

Lite bilder från vår resa till Guastalla!!!

Nu har vi kommit hem efter vår fortbildningsresa till Reggio. Vi var fyra personer som åkte från Töreboda, jag, Susanne, vår förskolechef Carina och vår förvaltningschef Marita. Vi åkte med progettinfanzia och var ca 30 personer, de hade ordnat en helt otrolig vecka för oss. Vi har fått med oss så himla mycket inspiration och idéer, hela huvudet är fullt av tankar som vi nu behöver försöka få landa i.......I augusti ska vi ha gjort en gemensam sammanställning av alla våra anteckningar och ca 500 bilder i en gemensam föreläsning för kommunens förskolepersonal:)

Det har varit en vecka full med studiebesök, föreläsningar och workshop. Vi  har besökt fyra olika förskolor, Loris Malaguzzicentret och hunnit med firandet av Italiens nationaldag i staden Reggiola där det var barnet i centrum med massa olika aktiviteter för barn ihop med sina föräldrar. Vi fyra lyckades även hinna med en avstickare till Remidacentret i Reggio Emilia stad, kul!!

Vi har sett mycket tips på hur man kan använda vårt guldgruvematerial:Firandet av nationaldagen i Reggiola, barnet i centrum!
Olika aktivitetsväggar.........


Byggmiljöer......


Även så imponerad av allt naturmaterial......

Labyrint byggd av plastkorgar!!

Mer bilder kommer från Remidacentret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar